l’entorn

Passejades

 • Passejades a peu i en bici des de Cardedeu

Descobreix el patrimoni natural de Cardedeu i de l’entorn passejant a peu i/o en bici.

https://museudecardedeu.cat/que-fer-a-cardedeu/turisme-a-cardedeu-senderisme-i-btt/

Cerveza

 • Cervesa artesana Sant Jordi

La cervesa artesana de Cardedeu s’elabora al magatzem modernista de Cal Peó. Organitzen visites guiades i tastos de cervesa. Disposen de terrassa i servei de bar.

https://www.cervesasantjordi.cat/

Cine

 • Cinema Esbarjo

Programació setmanal de cinema en versió original subtitulada. Acull el Cicle Gaudí (circuit dinamitzat per l’Acadèmia del Cinema Català). Cada mes s’estrena una pel·lícula documental internacional dins el Documental del Mes. També programa el Cardoterror, cicle de cinema de terror de Cardedeu.

http://www.cinemaesbarjo.cat/

Teatre

 • Teatre Auditori de Cardedeu

Programació anual de teatre, música i dansa. Acull el Festival de Tastautors_propostes musicals de cantautors i grups en petit format.

www.teatreauditoricardedeu.cat

Museu

 • Museu Arxiu Tomàs Balvey

És titular de col·leccions diverses, entre les quals destaca l’antiga farmàcia Balvey, formada pel mobiliari original de 1780 i per més de 200 pots de ceràmica de 1827. S’hi realitzen exposicions, activitats i tallers i itineraris turístics guiats com ara la Ruta Modernista d’Estiueig a Cardedeu. Per descobrir: l’arquitectura per a l’estiueig a Cardedeu, des de les cases i torres envoltades de jardins, fins a l’arquitectura civil amb parcs, fonts i dissenys urbanístics, o l’obra de l’arquitecte Manuel Joaquim Raspall (1877-1937), qui va treballar com a arquitecte públic i privat en nombroses poblacions de la comarca del Vallès Oriental.

www.museudecardedeu.cat/

Fira

 • Fira d’Antiguitats i Brocanters a Cardedeu

La coneguda descarregada d’antiguitats té lloc al Parc Pompeu Fabra durant molts diumenges al llarg de l’any.

Parc natural

 • Parc Natural del Montseny

Un dels paisatges més emblemàtics de Cardedeu i de la comarca del Vallès Oriental és el massís del Montseny. L’any 1978, la UNESCO el va declarar Reserva de la Biosfera per les característiques singulars del territori, havent entrat a formar part d’una xarxa internacional de zones protegides. Per als amants del senderisme, hi ha tres conjunts muntanyosos: la carena del Turó de l’Home i les Agudes (1.706 i 1.703 m), el Matagalls (1.697 m) i el Pla de la Calma (Puig Drau 1.344 m). L’accés més proper des de Cardedeu al Parc Natural és pel poble de Cànoves. Hi ha punts d’interès molt accessibles per realitzar-hi excursions i caminades a peu, en bici i/o a cavall, com ara l’embassament de Vallforners i el castanyer Gros de Can Cuch.

www.turisme-montseny.com

Parc montnegre

 • Parc del Montnegre i el Corredor

Forma part de la Serralada Litoral i està formada per dos massissos: el del Montnegre, més gran, abrupte, i el del Corredor, de formes més suaus i arrodonides. El punt més elevat és Sant Martí de Montnegre, des d’on s’aprecien unes vistes espectaculars del litoral català. Aquest parc també amaga vestigis de les cultures més antigues de la nostra història: els dolmens neolítics, les restes ibèriques i les esglésies medievals.
Hi han nombroses rutes a peu i/o en bici accessibles des de Cardedeu.


www.turismevalles.com

Platges

 • Platges de la costa del Maresme

A tan sols 20 min de Cardedeu podem gaudir de grans platges de sorra daurada com és ara la de Mataró o petites cales rocoses com les d’Arenys de Mar, on podem gaudir del mar o practicar esports nàutics, com la pesca, el padelsurf o el caiac.

http://www.costadebarcelonamaresme.cat/

La roca

 • La Roca village / Outlet shooping

Com arribar? En cotxe, taxi i /o en busos Sagalés des de Cardedeu a tan sols 8 minuts. Sortides de busos també des de Barcelona ciutat, directes a la Roca village.

www.larocavillage.com
https://www.sagales.com/

Ciutat Barcelona

 • Ciutat de Barcelona

Una de les ciutats més boniques d’Europa oberta al mar Mediterrani. A Barcelona hi trobem joies del Modernisme i de l’arquitectura contemporània, mercats per regalar-se els sentits, tresors de l’antiga ciutat romana i medieval, parcs on relaxar-se, i molts barris per descobrir.

www.barcelonaturisme.com

reserva ara
reserva ahora
book now
réservez maintenant
reserva